Ajankohtaista

Aikuisten liikuntaa lähikouluilla, tule mukaan!

Aikuisten liikuntaa lähikouluilla, tule mukaan!

Kaarinan Voimistelijoiden syyskausi on lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Aikuisten liikuntaryhmiin mahtuu hyvin mukaan. Tänä syksynä tuttujen tiistain ja torstain naisten kuntojumppien joukkoon on tullut uutuuksia.

Helppojumppa Ninan johdolla Kuusistossa klo 18.30 keskiviikkoisin, johon ovat kaikki tervetulleita liikkumaan ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta. Mikäli aiempien kausien keskiviikon ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta – jumppa lukiolta on tuttu, kokeile myös tätä!

Toiminnallinen treeni torstaisin klo 19.oo Annan kanssa Piispanlähteen alakoululla. Toiminnallisessa treenissä pääset haastamaan itseäsi erilaisilla liikkeillä, hikeä ja hauskaa menoa luvassa siis!

Rentoutusryhmä keskiviikkoisin Ristikallion lastentalolla klo 19.30 Millan kanssa keskeyttää ihanasti viikon kiireet. Tähän ihanaan irtiottoon arjesta et tarvitse ennakkoilmoittautumista, tervetuloa!

Yhdellä kausimaksulla voit jumpata vaikka kaikissa ryhmissä, ilman rajoitusta. Liikunta lähikoululla on samalla myös mitä parhain ympäristöteko 🙂 Tervetuloa mukaan!

Share on facebook
Share on twitter