Ajankohtaista

Kaarinan Voimistelijoiden kesän 2020 liikuntaryhmät

Kaarinan Voimistelijoiden kesän 2020 liikuntaryhmät

Tervetuloa mukaan kesän liikuntaryhmiimme. Liikuntaryhmissämme enimmäisosallistujamäärä on 50 johtuen hallituksen antamasta kokoontumisrajoituksesta. Hyvällä kelillä kannattaa olla ajoissa paikalla!

Kesäjumppa 2.6.-4.8.2020

Aika: tiistaisin klo 19.00-20.00

Paikka: Kaarinan keskusliikuntapuiston takanurmi 4

Hinta: 3€ / kerta (maksetaan käteisellä ohjaajalle)

Ohjaajana: Maija ja Pauliina

Tunti koostuu liikkuvasta alkulämmittelystä, lihaskunto-osuudesta ja loppuvenyttelyistä. Ota mukaan juomapullo ja jumppa-alusta. Pieni sade ei haittaa. Tunti sopii kaikille!

 

Toiminnallinen treeni 4.6.-16.7.2020

Aika: torstaisin klo 18.00-19.00

Paikka: Piispanlähteen yläkoulun piha (Marsukatu 1)

Hinta: 5 € /kerta (maksetaan käteisellä ohjaajalle)

Ohjaajana: Anna

Monipuolista ulkoliikuntaa, joka soveltuu kaikille kuntoilijoille! Toiminnallisessa harjoittelussa käytämme monipuolisesti välineistöä mm. kahvakuulia, vastuskuminauhoja ja hyödynnämme paljon omaa kehonpainoa liikkeissä. Tervetuloa energiaa pursuaviin treeneihin, joista poistut varmasti hyvällä mielellä.

OHJEITA JUMPPAAN TULIJOILLE
Tule jumppaan vain täysin terveenä. Noudata ohjeita kahden metrin etäisyydestä toisiin jumppaajiin.
Jumppiin ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan mukaan otetaan saapumisjärjestyksessä 50 ensimmäistä. Tiistain ja torstain jumpassa ohjaaja ja osallistumismaksujen kerääjä huolehtivat osallistujamäärästä ja kertovat, mikäli jumppa on täynnä. Ohjaaja on paikalla 15 minuuttia ennen jumpan alkua.
Kevätkauden kausimaksun maksaneiden on mahdollista jumpata kesäkuun aikana ilman maksua kevätkauden peruuntuneiden jumppien vuoksi. Näytä toimintakauden 2020 tossuun kiinnitettyä läpyskää tai kerro nimesi osallistumismaksujen kerääjälle.
Share on facebook
Share on twitter